Mer information

För att få reda på mer, kontakta gärna Ingela Olofsson eller Ann-Christin Carlsson, eller kom och besök något av våra möten.

Ordförande: Ingela Olofsson och Ann-Christin Carlsson

epost: Ingela Olofsson ruing2017@gmail.com och Ann-Christin Carlsson ada_carlsson@hotmail.com

Vi träffas första måndagen i varje månad kl. 18.00 i Hyssna församlingshem, stora salen.

Mingel och fika mellan 18 och 19, ordinarie möte börjar 19:00.

En av hemsidans redaktörer: Håkan Almkvist, mailadress halmkvist@gmail.com, tfn 0301-42368 eller 0738 434757
Vänd dej till honom med synpunkter och ideer avseende hemsidan,

För att komma åt medlemssidorna måste en personlig registrering göras. Efter att registreringen är godkänd kommer du kunna komma åt de interna medlemssidorna. Endast medlemmar i fotoklubben kommer att godkännas som användare.

Gör så här för att registrera dig som användare på hemsidan:

1. Klicka på ”SKAPA KONTO” längst upp till höger på sidan
  2. En ruta kommer upp där man får skriva in användarnamn, förnamn, efternamn, visningsnamn och mail-adress. Dessutom måste lösenordet skrivas in två gånger. Observera att lösenordet måste vara minst 7 tecken långt.
  3. Skriv in kontrollordet i rutan längst ner.
  4. Klicka sedan på ”Register” längst ner i rutan till vänster (tar en liten stund).
  5. När registreringen är klar kommer administratören att verifiera registreringen.
  6. Du kommer att få ett mail efter någon dag som bekräftelse på att du är registrerad som användare och att du kan logga in.
  7. Inloggning sker sedan genom att gå till hemsidan och klicka på ”LOGGA IN” längst upp till höger. De interna medlemssidorna kan endast ses av de som loggat in.