Information

Dags för månadsmötet december. Kvällen blev fylld av info från våra ordföranden, arbetsgrupper och enskilda medlemmar. Bra! Tävlingen blev lättare att bedöma, inte så många bilder med temat "Yrke". Kvällens bildvisare var Ingela med Margareta som maskinist (bra att ny ha en alternativ maskinist). Bilder från mattcurling i Hyssna och från semesterresa.

Vårens program avses att spikas inom kort och vara utskickat före jul. Välkomna med ideer till HåkanA (eller nån annan i gruppen Ulf, Mikael, Torbjörn, Ann-Christine)

Skagenresan 18-20 maj har lockat 9 anmälda. Ser ut att bli ett trevligt arrangemang.

Mats Wallins Hasselbladskamera (en 500C) med vidvinkel, normal och teleobjektiv har renoverats med gott resultat. Kameran finns hos Håkan Almkvist och kan lånas av klubbmedlemmar för fotografering. Film och framkallning därav finns att köpa, Håkan har ett litet lager av 120-film.

Bilder placerade 1 till 3 på oktobermötet visas nedan.

Första plats:

Foto Ulf Arnell