Information

Trivsamt och välarrangerat årsmöte 2018 för klubben! Snabba förhandlingar, snabba beslut, förtroendeposter besatta och alla nöjda. Bra jobbat av valberedningen! Protokoll kommer strax.

Fikan därpå, som vanligt arrangerad av styrelsen, var god och avrundades med moccatårta bakad i Sätila. Rekommenderas!!!

Bengt Nordling från Borås Fotoklubb presenterade 2017 års segrarbilder på ett trevligt och neutralt sätt. Bemöttes av konstruktiva förklaringar från respektive fotograf.

Kvällen avslutades med ett gediget bildspel från Moseldalen, berikat med vin-, rese- och vältalige Stig Bertilsson, samt att resedeltagarna och tillika fotograferna  Börje och Birgit kompletterade med det dom kom ihåg från resan (vars tema var vin...).

Och så måste redaktören på denna hemsida, som mycket förlägen och lätt rörd, fick mottaga ett nytillkommet diplom, där klubben uppskattade insatser för klubben och dess medlemmar, få framföra ett stort tack. Han (dvs jag/HåkanA) vill betona, att det är ett nöje och privilegium att få medverka i vår fina förening och dess trivsamma medlemmar. Tack ska ni ha alla, jag känner mej mycket hedrad (ni vet var jag finns om ni behöver hjälp med nåt).

Vårens program finns nu på denna hemsida under "Program" och är utskickat av Torbjörn via mailbilaga. OBS att aprilmötet är framflyttat en vecka, till den 9 april pga att 2 april är annandag påsk.

Skagenresan 18-20 maj har lockat 9 anmälda. Ser ut att bli ett trevligt arrangemang.

Mats Wallins Hasselbladskamera (en 500C) med vidvinkel, normal och teleobjektiv har renoverats med gott resultat. Kameran finns hos Håkan Almkvist och kan lånas av klubbmedlemmar för fotografering. Film och framkallning därav finns att köpa, Håkan har ett litet lager av 120-film.

15 febr Besök Fotoklok, Markbladet kl 1400. Ingen föranmälan.

Tävlingsbilder

Årets bilder 2017, digitala;