Information

Månadsmötet april var välbesökt. Leif Flyden visade fantastiska naturbilder och fina "filmsnuttar" med kattfiske och lomfamilj. Applåderna var många och långa!

Styrelsen informerade om ett alternativ till klubblokal i Sätila. Intresset var positivt och enat. Nästa månadsmöte 7 maj kommer att ske där på prov. Kallelse inkl vägbeskrivning kommer innan dess.

Resultat från månadstävling redovisas separat. Dock stördes tävlingen av att Margareta Lagerholms bild inte kom med, beroende på slarvig bildvisare (har tyvärr hänt en gång tidigare för Reine). Bildvisaren/HA ber om ursäkt och har beslutat ta hjälp med kontrollen framgent. Sånt här får bara inte hända!!! Margaretas bild visas efter dom placerade bilderna i tävlingen.

Protokoll från senaste styrelsemöte ligger nu under rubriken "För medlemmar" och sedan "Från styrelsen". Där finns också en rubrik "Notiser"

Vårens program finns nu på denna hemsida under "Program" och är utskickat av Torbjörn via mailbilaga.

Skagenresan 18-20 maj har lockat 9 anmälda. Ser ut att bli ett trevligt arrangemang.

Mats Wallins Hasselbladskamera (en 500C) med vidvinkel, normal och teleobjektiv har renoverats med gott resultat. Kameran finns hos Håkan Almkvist och kan lånas av klubbmedlemmar för fotografering. Film och framkallning därav finns att köpa, Håkan har ett litet lager av 120-film.

Kalender

Månadsmöte 7 maj i Sätila, Björlandavägen 11, påsiktstävling utan tema. Fika Ingela o Ann-Christine. OBS att möte på Båthuset enl programmet utgår tv.

Tävlingsbilder

Medlemstävling april 2018 digitalt.

Första plats Ingemar Ohlsson

Andra plats Ingela Olofsson

Tredje plats Börje Olsson

Här visas Margaretas bild, som inte kom med i tävlingen

Årets bilder 2017, digitala;

Första plats